Swatch Beach Volleyball Major Series od 28. lipnja do 3. srpnja

Bliži se POREČ MAJOR 2016.

Bliži se POREČ MAJOR 2016.

Pripreme kako kažu organizatori slikovito " U petoj brzini!"

Hamburg kao prva stanica ovogodišnjeg Swatch Beach Volleyball Major Seriesa i više je nego opravdao očekivanja, a na redu je i Poreč. Prošlogodišnje sjajno izdanje Poreč Majora očekivanja je podiglo na jako visoku razinu. Pripreme za Poreč Major 2016. užurbano teku, kompletna organizacija i produkcija su na `nogama´ jer za Swatch Beach Volleyball Majors Series samo je savršeno dovoljno dobro. Grade se tribine na slikovitoj Peškeri, organiziraju se događanja, razrađuje se sve do najsitnijeg detalja.

Uz pet pomoćnih terena koji se nalaze u Zelenoj laguni i pokraj hotela Valamar Zagreb, centralnu ulogu u toj lijepoj sportsko-zabavnoj priči će imati – centralni teren. Već danima se radi na tribinama i kompletnoj konstrukciji koja će ovog ljeta biti baza najvećeg ljetnog sportskog događanja u Hrvatskoj.

Kapacitet porečkog centralnog terena na Peškeri će biti 4200 mjesta, od čega se 600 mjesta nalazi u VIP zoni koja je podijeljena na dva dijela – Beach Majors Club namijenjen je sponzorima, celebrityjima i poslovnim ljudima kojima je to odlična prilika za poslovnu komunikaciju u neformalnoj atmosferi. Tu je i Beach Friends Lounge za najvjernije fanove, ali i one koji vole uživati u sportu s odličnih mjesta i uz odličan catering.

Organizator omogućuje besplatan ulaz na mečeve (osim u VIP zonu za koju se kupuju ulaznice), kako bi se čim više popularizirao ovaj ljetni sport, atraktivan i za gledanje i za navijanje. Swatch Beach Volleyball Major Series nadmetanja u odbojci na pijesku počinju u Poreču u utorak 28. lipnja sa ženskim kvalifikacijama, a završavaju 3. srpnja muškim polufinalom i finalom te proglašenjem pobjednika u muškoj konkurenciji.

Podsjetimo – Swatch Beach Volleyball Major Series najprestižniji je svjetski turnir odbojke na pijesku organiziran diljem svijeta na osobitim mjestima među kojima je i naš Poreč. Organizatori su Hannes Jagerhoffer i Red Bull, a dio je FIVB World Toura. Nagradni fond je rekordan – 800.000 američkih dolara po turniru. Za Poreč Major 2016. najavljene su najbolje svjetske ekipe, među njima mnoge koje će svoje sportsko umijeće u odbojci na pijesku pokazati i dokazati i na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru ovog ljeta.

Pridružite nam se u Poreču ove godine na zaista iznimnom događanju, a vašoj odluci o dolasku svakako će pridonijeti i pogledate li najbolje kadrove Poreč Majora 2015.

Onda – vidimo se na Swatch Beach Volleyball Major Seriesu u Poreču ili `see you @ the beach!´

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.