Uspješan nastup Taekwondo kluba Škorpion!

Uspješan nastup Taekwondo kluba Škorpion!

Natjecatelji Taekwando kluba „Škorpion“ osvojili četiri medalje.

Natjecatelji Taekwondo kluba „Škorpion“ iz mjesta Gornja Vrba, kluba koji na području Brodsko-posavske županije postoji od 2014. godine ,nastupili su na ‘Božićnom Kupu Groma 2017.’ koji se održao u sportskoj dvorani zagrebačke Osnovne škole Matko Laginja.

Na tom su natjecanju „Škorpioni“ nastupili u najjačoj postavi. Nastupilo je troje natjecatelja, a bilo je i razloga za zadovoljstvo jer osvojene su ukupno četiri medalje.

Zlato je zahvaljujući odličnom nastupu zaslužio Ivan Krajinović. No, da ne ostane na samo toj jednoj medalji pobrinuli su se ostali članovi „Škorpiona“. Borna Grubić osvojio je srebrnu, a Luka Lukačević  brončanu medalju.

U kicku Lukačević je toj bronci pridodao još jedno odličje, ono zlatnog sjaja. Sveukupno su osvojene dvije zlatne, te po jedna srebrna i brončana medalja na tom nadaleko poznatom, kvalitetnom i prije svega tradicionalnom natjecanju.

Luka je nakon tog uspješnog nastupa ubilježio i jedan poraz, izgubio je na bodove rezultatom 2-0 od borca koji je osvojio prvo mjesto na ljestvici. Grubić je morao predati borbu zbog ozljede te je time otpao iz kruga osvajača zlatne medalje. Krajinović je ubilježio sjajan nastup, vrhunski odradio sve borbe te razveselio svoje navijače. Za uspjehe “Škorpiona” velike zasluge idu i treneru Denisu Grubiću.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.