Uspješne mlade košarkašice Broda na Savi!

Uspješne mlade košarkašice Broda na Savi!

Ove jeseni nastupaju u Međunarodnoj WABA ligi.

Najbolji dokaz da se u Ženskom košarkaškom klubu Brod na Savi radi odličan posao sa mlađim uzrastnim kategorijama je i najnoviji odličan rezultat mlađih kadetkinja tog kluba. Ostvarile su ga igračice uzrasta 2003. godišta i mlađe. One ove jeseni nastupaju u Međunarodnoj WABA ligi u kojoj je 16 klubova iz Slovenije, Crne Gore, BiH te Hrvatske.

U prvom dijelu natjecanja koji se igrao u dvije skupine sa po osam klubova u svakoj, Brođanke su u svojoj grupi osvojile četvrto mjesto što im je donijelo plasman na finalni turnir na kojem će igrati protiv prvoplasiranog iz druge skupine.

Odličan nastup ubilježile su Brođanke jer uoči dolaska na to natjecanje nisu očekivale da mogu proći skupinu jer na putu su im stajale dvije itekako jake ekipe – Trešnjevka i Orka.

Na putu do uspjeha na tom natjecanju očekivala ih je iznimno jaka konkurencija- slovenski predstavnici Celje i Maribor te od hrvatskih riječki FSV.

Mlađe kadetkinje Broda na Savi poražene su prema očekivanju uvjerljivo od Trešnjevke s 82:33 u prvoj utakmici posljednjeg kruga natjecanja Međunarodne WABA lige.

Ništa čudno jer igračice Trešnjevke jedne su od glavnih kandidatkinjai  za naslov u WABA ligi.

Tea Josipović jedina je u sastavu mlađih kadetkinja Broda na Savi protiv Trešnjevke bila koja je postigla više od deset koševa, a uz to je imala i dvoznamenkati broj skokova. Pravi košarkaški “double-double” učinak, postigla je 14 koševa te uz to ostvarila i 19 skokova. Zagrepčanke su bile jednostavno prejake za brodski sastav.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.