Valdes mora napustiti United: “Dobio je priliku pa nas iznevjerio”

Valdes mora napustiti United: “Dobio je priliku pa nas iznevjerio”

Budući da je Valdes odbio igrati za rezervnu momčad, Van Gaal ga je odlučio potjerati iz Manchester Uniteda.

Španjolski vratar Victor Valdes nije s momčadi Manchester Uniteda otputovao na pripremnu turneju u SAD, već će morati napustiti klub.

Valdes nije izabran za turneju jer ne slijedi moju filozofiju, filozofiju kako igrati nogomet i kako održavati ritam“, kazao je trener Uniteda Van Gaal te pojasnio u čemu je točno Valdesova krivnja:

Prošle je godine odbio igrati u drugoj momčadi. Puno je i drugih aspekata u filozofiji kako igrati i ponašati se kao vratar u Manchester Unitedu. Kada ih niste voljni prihvatiti, postoji samo jedan put, a to je izlaz.“

33-godišnji Valdes u Manchester United stigao je u siječnju ove godine, no upisao je samo dva nastupa za crvene vragova. Iako se odavno nagađa kako će prvi vratar David De Gea otići u Real Madrid, Van Gaal je prema njegovoj zamjeni bio neumoljiv.

Za nas je to veliko razočaranje. Mislili smo da će slijediti našu filozofiju. Šteta, jer smo mu dali priliku da se rehabilitira. Ako ne igrate za prvu momčad, onda igrate u drugoj momčadi“, zaključio je Van Gaal.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.