Vatreni ljutit na Dalića: “To me jako zaboljelo, a ni dan danas nije mi rekao razloge“!

Vatreni ljutit na Dalića: “To me jako zaboljelo, a ni dan danas nije mi rekao razloge“!

Pogledajte zašto je hrvatski reprezentativac ljut.

Hrvatski nogometni reprezentativac Mario Pašalić u intervjuu za talijansku Gazzetta dello Sport otkrio je brojne zanimljive detalje iz svoje karijere, zašto mu je propao ostanak u Milanu, ali i koju zamjerku ima na izbornika Vatrenih Zlatka Dalića.

“Odlučio sam ostati u Milanu nakon osvajanja Kupa, što mi je ujedno jedini inozemni trofej. No, klub je promijenio vlasnike pa se i moja sudbina promijenila te sam volio otići u klub u kojemu bih mogao ostati dvije ili tri sezone. Ako se to od nagodinu ne dogodi u Chelseaju, nadam se da će u Atalanti“, otvoreno je priznao.

Upravo protiv Milana Pašalić bi danas mogao zaigrati od 18 sati, a evo kako je i najavio ogled:

“U Milanu sam shvatio što znači pritisak igranja na velikom stadionu, tako da će mi iz te perspektive biti lakše. U klubu su me naučili kako biti bolja osoba i bolji igrač, ali žao mi je Rossonera jer je Atalanti ova utakmica prevažna. U nogometu nema zahvalnosti i to znam bolje od većine“, izjavio je.

Za kraj se osvrnuo i na Dalićevu odluku da ga neće voditi na Svjetsko prvenstvo u Rusiju:

“Lagao bih kada ne bih rekao da me to nije boljelo. Izbornik je donio odluku, no mogao mi je barem pojasniti razloge zbog kojih me izostavio jer mi do danas nije rekao zašto nisam išao u Rusiju“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.