Vatreni, Vi nas predstavljate

Vatreni, Vi nas predstavljate

Danas budimo 12.igrač i vjetar u leđa Vatrenima

Naši Vatreni najavljuju kako će do zadnjeg dana europskog prvenstva izgarati pozitivnom energijom, a protiv Španjolske kako ističe izbornik: “Vidjet ćete Hrvatsku koja dolazi!”

`Nema mjesta kalkulacijama bez obzira na početnu postavu i puno poštovanje kvalitetnoj Španjolskoj, no Hrvatska će tražiti svoju priliku i učiniti sve da je limitira i izvuče što bolji rezultat.´

 A sada pitanja: Što za mene znači kada naša reprezentacija igra? – Naši Vatreni! Što za mene znači onaj trenutak kada padne prvi zvižduk? – Tih 90.minuta nije samo obična igra, to je nešto jače. Jesam li ja samo lice u moru ljudi ili sam ja nešto više? Ja sam 12.igračica Hrvatske reprezentacije. Ja sam onaj koji se diže na noge svaki put kada je akcija. Ja sam ona koja je ponosna i kada gube i kada pobjeđuju. Ja sam ona koja ih diže kada više ne mogu. Ja nisam ona koja sabotira kada pokazujemo srce cijelom svijetu. Mržnji nema mjesta – u našim srcima treba biti ljubav, snaga, poštenje, praštanje.

Vjerujemo našim Vatrenima i s njima smo kao 12.igrač, navijajmo fer i korektno. Recimo NE diskriminaciji, rasizmu i nasilju. Navijajmo za Hrvatsku i za naše reprezentativce u duhu fair-playa, respekta i tolerancije.

I zato budimo ponosni navijači Hrvatske jer oni nas predstavljaju!

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.