Večer za pamćenje u zadarskom domu košarke!

Večer za pamćenje u zadarskom domu košarke!

Pred 1 500 gledatelja jučer je odigran susret između Cibone i novog prvoligaša, KK Jazine Arbanasi. Prvijenac je to bio ove zadarske momčadi, koja je jučer odigrala vrlo dobru partiju protiv ipak favoriziranog protivnika.

Početak susreta prošao je igrom koš za koš, da bi se Vukovi odvojili tek pred kraj četvrtine pri rezultatu 14:15 serijom od 9-0. Na kraju prve četvrtine na semaforu je stajalo 14:29. Nastavak susreta obilježile su nove Cibonine snage koje su bačene u vatru, Bušma, Uljarević i Mandić pošto zagrebačka momčad nije mogla računati na Žorića, Tomasa i kapetana Rozića. Serijom 20-0 Vukovi su pokazali nadmoć nad zadarskim klubom, koji se dobro držao do tada i stizao zaostatak. Zahvaljujući tome, domaćin je ostao u minusu od 20 koševa. Prvi je dio završio 28:48.

Drugi dio utakmice druga priča. Jazine se bude, serijom 13-3 domaćini su se u potpunosti približili Cibosima. Zadarski klub u trećoj dionici dominirao je na krilima Butorca. Gosti se nisu predali, vratili su vodu na svoj mlin te držali pristojniju prednost od deset koševa razlike. Pred sami kraj susreta nova uzbuđenja. Zadrani serijom 10-2 stižu na -3 te mogućnost nove senzacije. Ipak, ništa od toga nije se dogodilo jer su se za Cibonu ukazali Bilinovac i Ćorić, koji su sjajnom igrom odnijeli u Zagreb bodove.

Ćorić s 19 poena i Bilinovac s 12 bili su najefikasniji u redovima zagrebačke momčadi, dok su kod Zadrana Zrnić s 22 i Butorac 18.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.