Vedran Zrnić potpisao za Nexe

Vedran Zrnić potpisao za Nexe

35-godišnji Zrnić sljedeće će dvije godine nastupati za našički Nexe.

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Vedran Zrnić vraća se u Hrvatsku te će karijeru nastaviti u Nexeu iz Našica s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

Meni je sada stvarno lako igrati. Imam sve u nogama i glavi ‘posloženo’. Igranje rukometa mi je istinsko uživanje. Vjerujem kako će to još dugo trajati. Zato sam se i odlučio na dolazak u Nexe. Surađivat ću s mladim ljudima i mladom ekipom koji mogu od mene nešto i naučiti. Nakon toliko godina koje sam proveo u rukometu sada imam mogućnost to iskustvo prenijeti nekome drugome. Eto, to mi je cilj“, objasnio je svoju odluku Zrnić.

U karijeri 35-godišnji Zrnić nastupao je za Zagreb, Prule, Gorenje, Gummersbach, Wislu i Bešiktaš, a s hrvatskom reprezentacijom osvojio je zlatnu olimpijsku medalju u Ateni te zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Portugalu. Osvojio je i srebrne medalje na Svjetskim prvenstvima u Tunisu i Hrvatskoj te na Europskom prvenstvu u Austriji.

Dolazim u Nexe igrat rukomet, biti u prvih sedam i biti važan kotačić kluba. A posebno me veseli činjenica kako ću pomoći tim mladim dečkima. Oni će mi sigurno dati dodatni motiv kako bi radio još više i kako bi pokazao zašto sam to što jesam. Veseli me što ću igrati u klubu koji ima ambicije i koji raste, napreduje. Mislim kako je ovo obostrano dobar potez. Hrvatski bi klubovi trebali dovoditi iskusnije igrače koji bi bili oslonac u svemu“, zaključio je Zrnić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.