Portugalski velikan želi pola riječke momčadi

Portugalski velikan želi pola riječke momčadi

Osvajanje naslova prvaka Hrvatske i odlične igre koje su prezentirali igrači Matjaža Keka nisu prošle nezamijećeno i izvan regije, te u današnjem izdanju portugalski sportski dnevnik ‘Record’ donosi na naslovnici priču kako je lisabonski Sporting ozbiljno zainteresiran za nekoliko igrača Rijeke.

Skauti kluba u kojem je karijeru počeo Cristiano Ronaldo su na Rujevicu prvenstveno došli gledati makedonskog reprezentativca Stefana Ristovskog, da bi nakon nekoliko utakmica uočili dvojac Mišić-Bradarić. Poznato je od prije kako Rijeka traži minimalno 5 milijuna eura za usluge hrvatskog reprezentativca Filipa Bradarića, dok Josip Mišić još nije bio spominjan u kontekstu odlaska iz Rijeke. Nadalje, naslovnica portugalskog dnevnika otkriva kako je trećeplasiranoj ekipi portugalskog prvenstva, koju vodi Jorge Jesus, za oko zapeo još jedan riječki dvojac. Radi se o Josipu Elezu i Mariju Gavranoviću, te je sasvim sigurno kako će Sporting pokušati dovesti nekoga iz ekipe Rijeke, a osim višestruko većih primanja Sporting igračima rijeke može ponuditi i igranje u Ligi prvaka, budući da je lisabonski klub stalni sudionik najelitinijeg klupskog natjecanja.

Također je realnost kako će Rijeka morati nekoga prodati kako bi zatvorila proračun za sljedeću sezonu, a kojeg god igrača Sporting pokuša dovesti Rijeka će višestruko profitirati budući da svu četvoricu igrača klub s Rujevice, po njihovom dolasku, zajedno nije platio niti milijun eura.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.