Veliki transfer pred Domagojem Vidom!

Veliki transfer pred Domagojem Vidom!

Rimski klub u nedostatku obrambenih rješenja okrenuo se prema Vidi

Nakon odličnih predstava na svjetskom prvenstvu, Domagoj Vida podigao je diljem europe interes brojnih klubova da osiguraju njegove usluge. Do sada Fulham je bio najzaiteresiraniji u pokušajima da dovede hrvatskog reprezentativca u svoje redove. Međutim financijski si Fulham to nije mogao priuštiti i po posljednjim informacijama, odustao je od dovođenja stupa hrvatske reprezentacije.

Po pisanju uglednog SKY sportsa, odnosno Gianluce Di Marzia, interes za dovođenjem hrvatskog reprezentativca pokazao je veliki rimski klub Roma! Još nije poznato koliko bi Roma trebala platiti Bešiktašu da osigura transfer 29-o godišnjeg Vide, a ponuđen je još bio i milanskom Interu, koji je pak popunjen na stoperskim pozicijama i nije se uključivao u utrku za hrvatskim reprezentativcom.

Vida je stigao u Bešiktaš prije godinu dana u zimskom prijelaznom roku iz kijevskog Dinama u kojem je proveo četiri godine. Nakon samo godinu dana, pred Vidom se pojavio mogući transfer karijere, o kojem se nagađalo još po završetku svjetskog prvenstva.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.