Veliki uspjeh šibenske gimnastike, cure ravnopravne s konkurencijom!

Veliki uspjeh šibenske gimnastike, cure ravnopravne s konkurencijom!

Pred šibenskim gimnastičarkama je nastup na međunarodnom Christmas Cupu.

Veličanstveni uspjeh šibenske gimnastike oduševio je Hrvatsku i svjetsku sportsku javnost, a posebno ljubitelje tog atraktivnog sporta!

Naime, u vrlo jakoj i kvalitetnoj konkurenciji hrvatske gimnastičarke bile su i više nego ravnopravne konkurenciji iz različitih dijelova Europe i svijeta. Na tom su natjecanju sudjelovale mnoge gimnastičke velesile poput Rusije, Italije, Mađarske, Švicarske, Hrvatske i naravno domaćina Slovenije. S američkog kontinenta pristigla je još i Kanada.

Na tom natjecanju Moste 2017., održanom u glavnom gradu Slovenije nastupile su i predstavnice Gimnastičkog kluba „Šibenik-Dalmacija“ koje su bile odlične.

Juniorka Ella Magdić svoj je posao u dvorani odradila na najbolji mogući način. U svojoj kategoriji uspjela je osvojiti medalju srebrnog sjaja.

U seniorskoj konkurenciji šibenski klub predstavljala je Lucija Slavica koja je na kraju natjecanja ostvarila solidan rezultat i pritom zauzela sasvim zadovoljavajuće šesto mjesto.

Uskoro je pred šibenskim gimnastičarkama novi veliki izazov, a to je nastup na međunarodnom Christmas Cupu koji će se održati u hrvatskoj metropoli.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.