Veliko priznanje – HNS nagrađen od strane UEFA-e!

Veliko priznanje – HNS nagrađen od strane UEFA-e!

UEFA organizira dodjelu “UEFA GROW” nagrade namijenju savezima koji se u proteklom razdoblju (dvije godine) istaknu marketinško-komunikacijskim projektima koji za cilj imaju razvoj nogometa u zemlji. UEFA je među 106 projekata iz 44 saveza u Rigi dodijelila ovogodišnje nagrade. Iz krovne europske organizacije odabrali su po tri najbolja projekta iz svih kategorija, koji su potom pojedinačno predstavljeni.

HNS-ovu digitalnu strategiju po kojoj je Savez pratio reprezentaciju uoči i tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji, prezentirali su autori projekta Tomislav Pacak i Nika Bahtijarević, a projekt je video porukom u prezentaciji podržao i najbolji igrač svijeta, Luka Modrić.

Neovisni žiri sastavljen od akademskih i poslovnih stručnjaka za marketing odabrao je HNS-ov projekt kao najbolji. “HNS-ova autentična kampanja odlično je promišljena te na sjajan način povezuje obitelj i nogomet, uključujući pritom i reprezentativce i njihove obitelji te stvarajući pozitivnu atmosferu oko momčadi”, rekla je članica žirija Nikki Symmons.

Nagradu su primili glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak, marketinška managerica Koraljka Petrinović i suradnica u komunikacijama i marketingu Nika Bahtijarević. HNS je digitalnu kampanju kreirao i proveo bez korištenja vanjskih agencija. Uz voditelja projekta Tomislava Pacaka, i koautoricu Niku Bahtijarević, na projektu su sudjelovali novinar Borna Rupnik, fotograf Drago Sopta i grafički suradnik Nikša Martinac.

Hrvatski nogometni savez je i 2014. osvojio prvu nagradu u kategoriji za najbolju digitalnu komunikaciju.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.