Vida uoči utakmice s Mađarskom: “Došli smo igrati svoju igru i pobijediti!”

Vida uoči utakmice s Mađarskom: “Došli smo igrati svoju igru i pobijediti!”

Vatreni danas  gostuju kod Mađarske, jednog od sudionika nadolazećeg Europskog prvenstva. Izbornik Ante Čačić u ta dva susreta testira taktičke sustave za Francusku.

Reprezentativni branič Domagoj Vida na konferenciji za medije nakon pobjede nad Izraelom, a uoči gostovanja na budimpeštanskoj Groupama Areni podijelio je neka svoja razmišljanja:

“Bila nam je novost igrati s trojicom igrača u zadnjoj liniji s obzirom da nam to nije standardni sustav, ali mislim da je bilo dobrih stvari, kao i loših. Treba imati vjere, a izbornik je tu da odluči koju će formaciju igrati, s kojim igračima. Vjerujem da sve može biti dobro, samo treba malo vremena. Svi igramo u svojim klubovima, zreli smo, pametni i vidjet ćemo. Nije mi nikakav problem igrati na lijevoj strani, što god treba ja sam tu. Najvažnije je da Hrvatska pobijedi, a ja ću dati sve od sebe”, rekao je svestrani hrvatski branič nakraju dodavši:

“Čestitao bih susjedima Mađarima što su nakon dugog čekanja opet na Europskom prvenstvu. Očekujemo tešku utakmicu, sigurno su dobra momčad i dobar kolektiv bez velikih zvijezda, ali mi smo došli igrati svoju igru i pobijediti. U Osijeku je bio težak teren, no ne smijemo se vaditi na to. Kada vidite ovako prekrasan stadion, koji će biti dobro popunjen, ne bi trebalo biti problema.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.