[VIDEO] Alonso optužen za namještanje: “Pa nisi ni promiješao kuglice“!

[VIDEO] Alonso optužen za namještanje: “Pa nisi ni promiješao kuglice“!

Procijenite je li Xabi namjerno namjestio ždrijeb u korist svog bivšeg kluba?

Može se reći da je već postalo tradicionalno da se nakon svakog ždrijeba Lige prvaka, bila riječ o grupnoj fazi, osmini finala, četvrtfinalu ili polufinalu, govori o namještanju. Nova teorija o namještanju dolazi nam iz Londona, gdje su navijači Chelseaja oštro kritizirali Xabija Alonsa da je namjestio ždrijeb u korist svog bivšeg kluba, minhenskog Bayerna.

Naime, navijači Plavaca tvrde da je bivši španjolski reprezentativac namjerno izvukao Barcelonu da zaigra protiv Chelseaja, ne bi li Bayernu preostao jedini mogući izbor – turski Bešiktaš.

“S dvije posljednje preostale kuglice u takozvanom bubnju nije skidao pogled. Jasno, bila je riječ o momčadima Barcelone i Bešiktaša, a on je točno znao u kojoj se kuglici nalazila ona Barcelonina. Umjesto da je promiješao kuglice, kako i priliči jednom ždrijebu, on je cijelo vrijeme držao ruku na jednoj, onoj Barceloninoj i tako manipulirao ždrijebom“, samo je jedan od komentara bijesnih navijača Conteove momčadi.

Inače, proteklih godina ždrijeb bilo koje faze natjecanja uvelike je pogodovao Realu, koji je iz godine u godinu dobivao najslabije moguće protivnike. Ipak, ove godine su Kraljevi spojeni s Paris Saint-Germainom pa su teorije zavjere zadesile Bavarce. Sporni trenutak možete pogledati na 18:26.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.