[VIDEO] Autobus s igračima Crvene Zvezde se zapalio prilikom proslave naslova!

[VIDEO] Autobus s igračima Crvene Zvezde se zapalio prilikom proslave naslova!

Igrači i stručni stožer panično su iskakali iz autobusa.

Crvena Zvezda po rekordni 28. put u svojoj povijesti, uključujemo li i naslove prvenstva Jugoslavije, SR Jugoslavije, Srbije i Crne Gore i Srbije, postala je novi prvak. No, slavlje se umalo moglo pretvoriti u tragediju.

Naime, nakon utakmice posljednjeg kola Jelen Superlige u kojoj su Zvezdaši s uvjerljivih 5:1 deklasirali Voždovac i na taj način osvojili prvenstvo s ogromnih 17 bodova prednosti ispred Partizana, sa stadiona je krenula navijačka kolona, a s njom i otvoreni autobus s igračima Zvezde, koji su slavili naslov.

To ne bi bilo čudno da se iz, još uvijek nepotvrđenih razloga, slavljenički autobus nije zapalio. Plamen se razbuktao u sekundi, a igrači i stručni stožer Crvene Zvezde počeli su iskakati iz autobusa.

Na svu sreću nitko nije ozbiljnije ozlijeđen, jer su vatrogasci vrlo brzo reagirali i ugasili požar prije dolaska policije. Kako prenosi Alo požar je izazvala jedna od navijačkih baklji, koju je netko od Delija ubacio u autobus, dok Kurir javlja da je do požara došlo nakon što je netko od samih nogometaša slučajno bakljom zapalio ulje koje je curilo iz autobusa.

Nakon izlaska iz autobusa igrači i stručni stožer zaputili su se do Hrama Svetog Save i tamo zajedno s navijačima proslavili titulu. Ovim putem portal Hrvatska reprezentacija čestita Crvenoj Zvezdi na osvojenom naslovu prvaka.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.