[VIDEO] Beusan: “Ni govora o penalu“, Jeličić: “Tužno, za Juventus se to ne bi sudilo“!

[VIDEO] Beusan: “Ni govora o penalu“, Jeličić: “Tužno, za Juventus se to ne bi sudilo“!

I stručni analitičari potvrdili su da je Real uz veliki poguranac prošao dalje.

Ne stišavaju se, niti će se strasti smiriti još dugo, dugo nakon večerašnje utakmice između Real Madrida i Juventusa. Stara dama je imala sve, vodila 3:0 i usmjeravala susret prema produžetcima, a onda se pojavio Englez Michael Oliver i dosudio najmanje dvojben kazneni udarac za Kraljeve te dodijelio crveni karton Gianluigiju Buffonu.

I stručni analitičar, Oko Sokolovo Mateo Beusan uvjeren je da do kaznenog udarca nije smjelo doći:

“Zasigurno će Oliver biti crna mačka talijanskog nogometa idućih mjeseci i sutra će sve dnevne novine pisati o tome. Nekakvog kontakta je bilo, no intenziteta za penal nije bilo. Nakon toga imamo udaranje nogom, koje ja nisam vidio. Morate biti jako hrabri da u ovakvoj situaciji dosudite penal i mislim da je sudac ovdje pogriješio“, izjavio je Beusan.

Zasigurno će se o Realovom prolasku i velikom pogurancu još dugo pričati. I to u utakmici u kojoj je Juventus mogao napraviti jedan od najvećih preokreta u povijesti najelitnijeg klupskog natjecanja.

“Na ovakvoj utakmici između ovakva dva sudionika dosuditi penal za ovakav start… Ili je sudac ekstremno hrabar ili nema common sense“, zaključio je Beusan.

I Joško Jeličić dao je svoje viđenje dvojbenog kaznenog udarca:

“Ovo je odluka koja determinira puno toga i uvjeren sam da je bila na drugoj strani, da se ne bi sudila. Tužno je da je ovakav susret završio na takav način. Za ovakav kriterij utakmice iz igračkog kuta po mom sudu bivšeg nogometaša ovo sigurno nije dovoljan intenzitet da se dosudi kazneni udarac“, izjavio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.