[VIDEO] Brazilac Adriano ponovo se vraća nogometu!

[VIDEO] Brazilac Adriano ponovo se vraća nogometu!

Legendarni Brazilac vratio se treninzima i spreman je za veliki povratak na terene.

Veliki brazilski napadač i nekadašnji reprezentativac brazilske reprezentacije, legendarni Adriano će u veljači 2018. navršiti 36 godina ali je odlučio vratiti se nogometu. Nakon što je prošao kalvariju alkohola, depresije i života u favelama (siromašnim četvrtima), Adriano je odlučio ponovno se vratiti nogometu gdje je stekao planetarnu slavu. Prije 15-ak godina igrao je za vrhunske svjetske klubove kao što su Inter, Parma, Fiorentina, Roma i Sao Paulo.

Brazilac već trenira punim intenzitetom, a njegova vlastita želja za povratkom je više nego velika. Iza sebe je ostvario izvrsnu karijeru koja je mogla biti i bolja da se držao poroka, međutim nije i nažalost doživio je pad. “Vidjet ćemo kako će sve završiti. Trenutačno pregovaram s Flamengom, imam podršku sa svih strana. Nisam još u pravoj formi, pokušavam skinuti još nekoliko kilograma i radim apsolutno sve kako bih ponovno zaigrao nogomet”, rekao je Adriano.

Izrazili su želju da bi ga u svojim redovima voljeli vidjeti Flamengo, prvak Južne Amerike Gremio ali nesumnjivo još će klubova pokazati interes. To je prilika Adrianu da poboljša svoju karijeru i imidž o sebi.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.