[VIDEO] Ćorić: “Nije bio moj dan, ali Nole je jedan od najboljih u povijesti“! Nole: “Borna je sjajan igrač“

[VIDEO] Ćorić: “Nije bio moj dan, ali Nole je jedan od najboljih u povijesti“! Nole: “Borna je sjajan igrač“

Pročitajte izjave finalista ATP turnira u Shanghaiju.

“Trudio sam se naučiti ponešto kineskog u ova četiri tjedna, no nisam uspio“, započeo je svoj govor poraženi finalist ATP turnira u Shanghaiju Borna Ćorić, nakon što ga je Novak Đoković u velikom finalu pobijedio sa 6:3 i 6:4.

U tom trenutku Novak mu je prišao i nešto na kineskom šapnuo na uho. Borna je to ponovio i dobio ovacije kineskih navijača.

“Čestitam Novaku, nije ovo bio moj najbolji dan, no on je jedan od najboljih igrača u povijesti tenisa. Svaka čast Nole“, osvrnuo se na finale pa se dotaknuo i same Kine i njezinih navijača:

“Dopala mi se kineska hrana, a čak sam dobio i koju kilu pa moj trener za kondiciju neće biti oduševljen. Hvala i navijačima koji su bili sjajni i vidimo se sljedeće godine, nadam se također u finalu“.

I Novak Đoković potom se obratio publici:

“Ne želim da Borna ispadne loš, ali evo“, započeo je Nole na kineskom pa nastavio: “Ovo je jedan od najtežih Mastersa na svijetu i uvijek mi je ovdje lijepo igrati. Ovo je posebno mjesto za mene, a Borna je pokazao da je sjajan igrač i da ćemo ga još gledati na visokoj razini“, zaključio je na tečnom kineskom Nole.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.