[VIDEO] Dani Alves ne zaboravlja dane provedene u Barceloni

[VIDEO] Dani Alves ne zaboravlja dane provedene u Barceloni

Dani Alves je prošle sezone, nakon osam godina provedenih u Barceloni, zamijenio dres Blaugrane onim talijanskog prvaka Juventusa. Večeras je najavljen u prvoj postavi Juventusa, koji će pokušati obraniti prednost od 3:0 iz prve utakmice, a Dani Alves je svojom gestom još jednom oduševio, te pokazao kako nije zaboravio dane provedene u Barceloni.

Naime, brazilski reprezentativac je po povratku na Camp Nou poljubio teren na kojem je s Barcelonom osvojio sve što se da osvojiti. Tako je u dresu Barcelone Dani Alves osvojio 6 titula španjolskog prvaka, 4 naslova pobjednika Kupa, te po 3 Lige prvaka, Super Kupa i klupska prvenstva. Na konferenciji za medije je izjavio kako Juventus svakako respektira Barcelonu, a Brazilac je procijenio i kolike su šanse Juvetnusa za uspjeh u uzvratu:

“Sretan sam što se vraćam na Camp Nou, ovo mi je prva prilika da dolazim od odlaska iz Barcelone i osjećaj je čudan. Kada branim boje kluba u kojem igram, dajem 100% na terenu i maksimalno sam motiviran da daleko odem s Juventusom u ovom natjecanju. Naše šanse za prolazak? Rekao bih u ovom trenutku da su 60% u našu korist, ali imamo veliko poštovanje prema protivniku” – zaključio je Dani Alves.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.