[VIDEO] Dario Šarić šalio se, ali i biranim riječima govorio o Joelu Embiidu

[VIDEO] Dario Šarić šalio se, ali i biranim riječima govorio o Joelu Embiidu

Nakon suverene sinoćnje pobjede nad Brooklyn Netsima, igrači Philadelphia 76ersa iznijeli su svoja mišljenja o utakmici i svemu ostalome. Jedan od njih je i Dario Šarić, koji je s 26 poena bio najbolji Sixers, a biranim riječima govorio je o drugom najboljem Sixersu jučer – Joelu Embiidu (22 poena za 14 minuta na parketu).

“Embiid je čisti talent”

Šarić se prvo našalio na temu visine Embiidovog ugovora (148 mil. dolara), ali potom je počeo biranim riječima govoriti o jednom od najvećih talenata NBA lige. “On je čisti talent, čisti talent. Ima mogućnosti biti jedan od najboljih koji su ikad igrali ovu igru. Ta snaga, ta moć, mogućnost šutiranja, manevriranja loptom – to je nevjerojatno,” izjavio je Dario. “Nadam se da će ostati zdrav, a ja se nadam da ću biti u njegovoj ekipi,” osvrnuo se Šiši na njegove učestale probleme s ozljedama protekle dvije sezone.

I sam Embiid je svjestan svoje moći

Da Šarićeve riječi drže vodu pokazao je i sam Embiid na polovici druge četvrtine. Izborio je “and-one” i kako je prilazio liniji slobodnih bacanja s njegovih se usana dalo iščitati: “They can’t f**king guard me!”

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.