[VIDEO] Dinamo pronašao prvo pojačanje u Argentini

[VIDEO] Dinamo pronašao prvo pojačanje u Argentini

Iako aktualna sezona nije gotova, sve je izglednije kako Dinamo neće doći do naslova po prvi puta u 11 godina, što je izazvalo mnoge potrese u modrom taboru. Trener Ivajlo Petev je dobio povjerenje do kraja sezone, a sportski direktor Romeo Jozak već počinje slagati igračku križaljku za sljedeću sezonu.

Prvo pojačanje bi mogao biti 23-godišnji lijevi bek Alexis Soto koji je član argentinskog Banfielda. Sota u Dinamu već duže vremena prate kako bi zaoštrili konkurenciju na poziciji lijevog beka. Soto je prvotimac Banfielda s kojim ima ugovor do 2020. godine, a procjenjena vrijednost igrača koji je na Olimpijadi nastupao za Argentinu iznosi 1,75 milijuna eura; stoga je sasvim izvjesno kako će Dinamo morati izdvojiti pozamašnu odštetu za Argentinca.

Navedeno također može značiti kako će iz Dinama otići hrvatski reprezentativac Josip Pivarić, kojega bi Dinamo mogao prodati i na taj način financirati dovođenje Sota. No, sigurno je kako Dinamo čeka dugo ljeto u kojem će morati napraviti veliku čistku kadra kako bi sljedeće sezone mogli konkurirati za naslov.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.