[Video] Dinamov talentirani veznjak potpisuje za talijanskog velikana?

[Video] Dinamov talentirani veznjak potpisuje za talijanskog velikana?

Monchi, sportski direktor Rome, prati Ćorića još iz vremena dok je radio u Sevilli kao sportski direktor.

Ante Ćorić, 20-godišnji veznjak i najskuplji igrač Dinama prema Transfermarktu (8,5 milijuna eura), mogao bi u zimskom prijelaznom roku preći u redove talijanskog velikana.

Naime, Roma je zainteresirana za talentiranog hrvatskog nogometaša, a prema napisima talijanskih medija, klub je već poslao ponudu za Ćorića u visini od 12 milijuna eura. Međutim, iz Dinama su odbili jer ne žele pregovarati o transferu ispod 15 milijuna eura.

Monchi, sportski direktor Rome, prati Ćorića još iz vremena dok je radio u Sevilli kao sportski direktor i šef skautske službe. Htio ga je dovesti u Sevillu prije dvije godine, a sada će ponovno imati priliku u Romi.

Ćorić ove sezone i ne igra previše za vodeći klub lige (490 minuta, tri gola, dvije asistencije) zbog njegovog nezalaganja u obrani te čak ponekad i bahatosti, ali neupitan je njegov talent i nogometno znanje te činjenica da može igrati jednako dobro s obje noge.

Otprije je poznat interes za Ćorićem od mnogih jakih europskih klubova kao što su Liverpool, Juventus, Bayern, Manchester City…

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.