[VIDEO] Ekskluzivno za HR: “Arsenal smo držali u šaci”

[VIDEO] Ekskluzivno za HR: “Arsenal smo držali u šaci”

U utakmici s Arsenalom bio je proglašen igračem utakmice.

Mladi Hrvat u redovima CSKA iz Moskve odigrao je sjajnu utakmicu protiv Arsenala, a u toj utakmici proglašen je i igračem utakmice. Njegova momčad je s gostovanja iz Londona donijela rezultatski minus (4:1), ali nisu uspjeli ostvariti Romino čudo, iako su bili jako blizu senzacije. Poveli su pogocima Cholova i Nababkina, te su nanizali pregršt dobrih prilika. Iz igre je u 72. minuti izašao Kristijan Bistrović, a topnici su nakon toga postigli dva pogotka koja su srušila sve nade domaćim igračima.

Mladi Imbriovčan je u zimi prešao iz Slaven Belupa u CSKA iz Moskve, a za naš portal iznio je dojmove nakon velike utakmice.

“Bio je sjajan osjećaj istrčati pred ispunjenim stadionom u predivnoj atmosferi od prve do zadnje minute. Šteta što nismo uspjeli postići treći pogodak jer je kod 2:0 za nas bilo vidljivo da su se oni povukli i vjerujem da su bili uplašeni, ali osim rezultata sam sa svime zadovoljan”.

Nakon samo 15 utakmica u HNL-u promijenio je sredinu, a u Rusiji se odlično snašao, te će uskoro dobivati još veću minutažu.

“Sve je stvarno na vrhunskoj i vrlo visokoj razini, svi se brinu za mene i samo moram pitati ako mi nešto treba ili ako mi nešto nije jasno. Prezadovoljan sam minutažom jer je to izvan svih mojih očekivanja. Naime, plan je bio da se do ljeta prilagodim i ulovim sve zahtjeve, a onda da na ljeto počinjem dobivati minutažu. Drago mi je da sam se uspio jako brzo adaptirati i da su u klubu zadovoljni”.

Od kad je stigao u klub odigrao je 8 minuta u prvenstvu, te 80 minuta u Europskoj ligi.  Za kraj razgovora objasnio je stanje u ruskom prvenstvu.

” U Rusiji je jači intenzitet utakmica i već kvaliteta, a dovoljno o tome govori i činjenica da 3-4 ruska kluba svake godine igraju u Europi. Ti isti klubovi znaju gubiti bodove od manjih klubova, a u ligi nema ni jedne lake utakmice za koju možeš sigurno reći da ćeš pobijediti.

Bistrović je do sada za selekcije HNS-a upisao samo jedan nastup i to još davne 2015. godine u prijateljskoj utakmici sa Slovenijom.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.