[VIDEO] Hrvatski reprezentativac potpisao novi ugovor s Rijekom

[VIDEO] Hrvatski reprezentativac potpisao novi ugovor s Rijekom

Foto: Youtube screenshot

Lider HNL-a Rijeka objavila je uoči jedne od ključnih utakmica sezone u Zagrebu protiv Lokomotive, kako je hrvatski nogometni reprezentativac Filip Bradarić stavio potpis na novi ugovor u trajanju od tri godine. Na taj način Rijeka je produžila suradnju s jednim od ključnih igrača ekipe Matjaža Keka, koji je u tekućoj sezoni odigrao 28 utakmica i pritom zabio dva pogotka.

“Izuzetno mi je drago da smo se dogovorili i produžili suradnju. Klub se odlično ponio prema meni, želim se zahvaliti svim ljudima u klubu, treneru i suigračima jer su svaki dan pomogli da budem bolji igrač, ali i osoba. Misli su mi usmjerene samo na Rijeku, razmišljam samo o svakoj idućoj utakmici.” – rekao je Bradarić nakon potpisa ugovora.

25-godišnji Bradarić je u Rijeku stigao iz redova Hajduka na polovici sezone 2014./2015., te je polako postao ključni kotačić u Kekovom stroju i igrač koji je dobrim igrama u bijelom dresu zaslužio reprezentativni poziv Ante Čačića. Za reprezentaciju Hrvatske je debitirao u prijateljskoj utakmici protiv Sjeverne Irske, koju su Vatreni na gostovanju pobijedili rezultatom 3:0.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.