[Video] Izbornik Nigerije: “Moramo se dobro pripremiti za našu utakmicu protiv Hrvatske”

[Video] Izbornik Nigerije: “Moramo se dobro pripremiti za našu utakmicu protiv Hrvatske”

Hrvatska i Nigerija igraju u prvom kolu skupine D 16. lipnja u Kalinjingradu.

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u skupini D Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine zajedno s Argentinom, Islandom i Nigerijom.

Prve dvije reprezentacije su nam dobrano poznate, ali ne znamo puno o reprezentaciji iz četvrte jakosne skupine. Međutim, Argentina je u pripremnoj utakmici osjetila moć afričke reprezentacije kada je poražena s 4:2. Iako je riječ o prijateljskoj utakmici u kojoj izbornici većinom više prilike daju igračima koji ne igraju često za svoju zemlju, ovaj poraz Argentine se mora itekako ozbiljno shvatiti.

Gernot Rohr, izbornik Nigerije, ovako je prokomentirao ždrijeb.

“U zanimljivoj smo skupini s dobrim momčadima koje su bolje rangirane od nas. Moramo se dobro pripremiti za našu utakmicu protiv Hrvatske. Mogli bismo igrati protiv Srbije, koja igra sličan nogomet kao Hrvatska. Izbacili su Grčku u dodatnim kvalifikacijama.”

Naravno, novinari ga nisu zaboravili pitati za spomenutu prijateljsku utakmicu jer će se Nigerija ponovno susresti s Argentinom.

“Argentinu dobro poznajemo, jako su dobra momčad. Bit će teže nego prije jer znaju kako igramo pa nema iznenađenja. Sad će igrati s Messijem (koji nije igrao u nedavnoj prijateljskoj utakmici koju je Nigerija dobila 4-2). Možda će naša posljednja utakmica protiv njih odlučivati o tome hoćemo li proći skupinu.”

Hrvatska i Nigerija igraju u prvom kolu skupine D 16. lipnja u Kalinjingradu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.