[VIDEO] Jurišić: “Kako se možete veseliti golu?“, Marović: “I igrači Dinama priznali su da penala nije bilo“!

[VIDEO] Jurišić: “Kako se možete veseliti golu?“, Marović: “I igrači Dinama priznali su da penala nije bilo“!

Ne stišavaju se reakcije na sudačku pogrešku.

“Lopta je letjela preko mene i ja sam krenuo unatrag, zajedno s našim golmanom. Netko od protivničkih igrača gurnuo me s leđa i ja sam u padu loptu uhvatio rukom. Bio je to čisti prekršaj i očekivao sam da će ga sudac svirati, ali na moju nesreću svirao je penal i tada mi je pao mrak na oči“, izjavio je Mijo Jurišić iz Sloge, koja je nakon pomoći sudaca i nepostojećeg kaznenog udarca poražena s minimalnih 1:0 od Dinama te tako ispala iz Kupa Hrvatske.

Mario Budimir s bijele točke donio je pobjedu Modrima, a Jurišić je odbio igrati dalje, već je izašao s terena inzistirajući na zamjeni uz prigovor: “Ne interesira me i neću igrati, kako Vas nije sram veseliti se ovom golu!?“.

Mario Marović, napadač Sloge, čak je otkrio i da su sami igrači Dinama priznali da je igranju rukom Juričića prethodio prekršaj u napadu:

“Mogu samo reći da penal nije bio i smiješno je što je sudac dosudio, a i sami igrači Dinama priznali su da je bio faul, da je njihov igrač srušio našega prije nego je igrao rukom“, obrazložio je kapetan.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.