[VIDEO] Kakva krađa! Barcelona oštećena u utakmici koja može odlučiti o naslovu prvaka!

[VIDEO] Kakva krađa! Barcelona oštećena u utakmici koja može odlučiti o naslovu prvaka!

(Ne)viđene scene gledamo na Mestalli.

Barcelona na Mestalli gostuje u sklopu 13. kola španjolske Primere i na poluvremenu rezultat je 0:0. Utakmica je to koja može odlučiti i o naslovu prvaka, jer bi Katalonci pobjegli Realu i Atleticu na deset bodova prednosti, a Šišmišima na sedam i to prije prosinca.

Očito to zna i sudačka četvorka, koja je napravila katastrofalan previd. Naime, u 30. minuti Lionel Messi savršeno je pucao s preko 20 metara, a lopta je od ruku Neta završila u golu. I tako su mislili svi na stadionu i pred malim ekranima, svi osim sudaca.

Iako je lopta za više od jednog metra prešla gol liniju i ušla u gol, Villanueva je pokazao da se igra nastavi, a slijepim se pravio i četvrti sudac. Ova situacija neodoljivo podsjeća na onu iz prošle sezone, kada je identičan gol Blaugrani poništen protiv Betisa. U konačnici, Barcelona nije pobijedila u toj utakmici te ju je to koštalo naslova.

Ovo je samo još jedna u nizu pogrešnih sudačkih odluka, pogotovo na štetu Barcelone i krajnje je vrijeme da se u Primeru uvede goal-line tehnologija.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.