[video] Kalinić prvi puta obukao dres novog kluba

[video] Kalinić prvi puta obukao dres novog kluba

Lovre Kalinić odradio prvi trening i predstavljanje za momčad iz Birminghama

Golman hrvatske nogometne reprezentacije, Lovre Kalinić je u Birminghamu po prvi puta obukao dres sa brojem 28 na leđima i odradio trening za momčad Aston Ville. Nakon propalog pokušaja od prije tri godine, Kalinić je ipak dobio priliku zaigrati za slavnu momčad iz Birminghama. U razgovoru za klupsku televiziju, izjavio je da mu je drago da je ipak dospio u Birmingham iako je imao još nekoliko ponuda od drugih premierligaša.

Naglasio je da je zahvalan na prilici da može zaigrati za jednu od najboljih momčadi u Engleskoj, te da moraju puno raditi da uspiju u ostvarivanju cilja, a to je povratak u premier ligu:

“Jako sam uzbuđen što ću dobiti priliku zaigrati za Villu. Čekao sam takvu priliku tri godine i sad sam ju konačno dočekao. Aston Villa je jedan od najvećih klubova u Engleskoj. Sad su u Championshipu, ali uvjeren sam da možemo biti u vrhu ove lige, odnosno iduće igrati u Premier ligi”.

Priliku za debi mogao bi dobiti već u subotu, kada Villa kod kuće igra protiv Swansea u FA Cupu. Bez sumnje da bi Kalinić volio početi tu utakmicu kao prvi golman, a svakako će se potruditi dobije li priliku.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.