[VIDEO] Kalinić stigao u Milano na liječničke preglede, potpis ugovora se očekuje u večernjim satima

[VIDEO] Kalinić stigao u Milano na liječničke preglede, potpis ugovora se očekuje u večernjim satima

Nikola Kalinić je pred transferom karijere, a u večernjim satima današnjeg dana bi trebao i službeno postati novi igrač Milana i čak 11. ovosezonsko pojačanje probuđenog diva. Kalinić je rano ujutro stigao u Milano na liječničke preglede, koji će trajati dobar dio dana, a hrvatskog nogometnog reprezentativca su u ranim satima dočekali novinari i navijači ispred klinike ‘La Madonnina’.

Službeno priopćenje o dolasku Kalinića u Milan još uvijek nije objavljeno, iako je talijanski klub još jučer, uoči otvaranja sezone i utakmice s Crotoneom (pobjeda Milana 0:3), navijače ‘zapalio’ videom na Facebook stranicama kluba. Navedeni video se sastoji samo od inicijala hrvatskog igrača, a pozadina na kojoj su slova je promijenjena iz Fiorentinine ljubičasto-bijele u Milanovu crveno-crnu.

Standardnom hrvatskom reprezentativcu će Milan biti sedmi klub u karijeri, a prethodno je nosio dresove Hajduka, Pule, Šibenika, Blackburna, Dnipra i Fiorentine. U Milan dolazi nakon odlične sezone u redovima Viola, za koje je postigao 20 golova u svim natjecanjima, a inicijalno će potpisati posudbeni ugovor kojeg će Milan platiti 5 milijuna eura. Nakon isteka jednogodišnje posudbe Milan ima obavezu plaćanja Hrvata za dodatnih 20 milijuna eura, a očekuje se kako će Kalinić u kadru Milana biti već za vikend kada Rossoneri igraju na San Siru s Cagliarijem.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.