Video: Kockasti razveselili djecu iz doma Maestral

Video: Kockasti razveselili djecu iz doma Maestral

Hrvatski reprezentativci nastavili su druženje sa splitskim navijačima...

Hrvatski reprezentativci, zajedno sa stručnim stožerom, tijekom svog se boravka u Splitu – gdje će u petak igrati kvalifikacijsku utakmicu s Italijom – nastoje što više se približiti navijačkom puku, osobito stoga što će tribine Poljuda za njih ovoga puta biti – zaključane.

Nakon otvorenog treninga Srna, Rakitić, Halilović i društvo posjetili su štićenike doma za nezbrinutu djecu Maestral te se družili s njih čerdesetak i poklonili im majice, kape, potpisane autograme, karte, fotografije…

“Ovo je velika stvar za našu obitelj. Dom broji 127 djece u osam programa, a pokriva područje od Dubrovnika do Karlovca. Da mi netko ponudi bilo koji drugi posao, zahvalio bih se na ponudi jer ipak nema veće časti od funkcije koju ja obnašam”, izjavio je pritom ravnatelj Maestrala Miljenko Grabar.

Na toploj se dobrodošlici zahvalio pak izbornik kockastih Niko Kovač. “Svi mi koji imamo djecu znamo koliko je bitno da ona imaju roditelje. Vi ste ti koji ste napravili veliku svar i hvala vam što smo imali priliku doći u vaše sveto mjesto. Drago mi je što smo ovdje i na raspolaganju djeci.”

Grabar je za kraj poželio sreću reprezentaciji protiv azzurra, poručivši: “U našoj lokalnoj zajednici vlada velika empatija, na što sam jako ponosan. Želimo vam dobrodošlicu i izuzetno smo uzbuđeni što ste nas počastili svojim dolaskom. Ovo su vaši najvjerniji navijači, u velikom broju sigurno ćemo doći na utakmicu s Bugarskom. Želimo vam mnogo uspjeha i sreće te pobjedu protiv Italije!”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.