[VIDEO] LP Guardiola isključen: “Najviše smo oštećeni od svih ove sezone“!

[VIDEO] LP Guardiola isključen: “Najviše smo oštećeni od svih ove sezone“!

Trener Građana žalio se na dvostruke standarde, koje su imali Liverpool i City.

Manchester City sinoć je nakon preokreta s 2:1 izgubio od Liverpoola te se u četvrtfinalu oprostio od Lige prvaka za ovu sezonu. Međutim, ponovno su suci igrali veliku ulogu u Liverpoolovom prolasku, nakon što su poništili čisti pogodak Leroy Sanea za 2:0 dvije minute prije kraja prvog dijela.

Stoga je s pravom poludio trener Josep Guardiola, koji je bio furiozan na španjolskog suca Antonio Mateu Lahoza. Na poluvremenu se počeo prepirati s Lahozom, koji ga je uputio prema tribinama pa je cijelo drugo poluvrijeme promatrao s tribina Etihada.

“Rekao sam da je bio gol i zbog toga me isključio. Lahoz je poseban čovjek, koji voli biti drugačiji. Kako god ljudi vidjeli situaciju, on će dosuditi suprotno i to je činio i dok sam bio trener Barcelone. Da smo na odmor otišli s 2:0, prošli bismo. Drugačije je kada Salah na Anfieldu zabije iz zaleđa, drugačije je i kada Gabriel Jesus na Anfieldu zabije iz zaleđa. U ovom natjecanju moja momčad je oštećena najviše od svih, no vratit ćemo se jači slijedeće sezone“, izjavio je katalonski trener nakon utakmice.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.