[VIDEO] Mario Hezonja srušio je dva rekorda u utakmici karijere

[VIDEO] Mario Hezonja srušio je dva rekorda u utakmici karijere

Kao što smo već spomenuli, Mario Hezonja izvrsno je iskoristio pruženu priliku uslijed velikih problema s ozljedama u redovima Orlando Magica. Iako su upisali poraz, bila je ovo utakmica u kojoj je Super Mario ubacio 28 poena što mu je novi osobni rekord. Ujedno, s osam trica postavio je osobni rekord i po broju ubačenih trica.

“Ovako mora izgledati igrač koji je izabran kao peti pick NBA drafta. Hezonja je danas to opravdao,” izjavili su komentatori tijekom utakmice. Jednostavno je izgledao kao da ne može promašiti, jurio je, asistirao, proigravao i bio jedan od zaslužnijih što se Orlando vratio u igru. Ipak igrači Pistonsa nisu dozvolili iznenađenje, a usput budi rečeno i oni su izjednačili rekord franšize sa 17 ubačenih trica.

Definitivno je ovo nivo na kojem želimo gledati našeg Marija, a pohvale je uputio i Crnogorski centar Nikola Vučević. “Hezonja je bio izvrstan, šutirao je fenomenalno, a i njegove odluke su bile na toj razini. Nije žurio, uzimao si je vremena za pripremu šuta. Nikako nije lako kad ne igraš toliko utakmica i onda najedanput se pojavi mnogo ozljeda i moraš biti u igri. Stvarno se moraš jako iskazati, a on je to i učinio.”

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.