[VIDEO] Messi naredio zaštitarima da dovedu uplakano dijete kojeg su odveli jer se želio slikati s njime

[VIDEO] Messi naredio zaštitarima da dovedu uplakano dijete kojeg su odveli jer se želio slikati s njime

Večeras je pred nama veliki derbi 15. kola južnoameričkih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiju i možebitni krucijalni susret za Argentinu, koja se trenutno nalazi na petom, posljednjem mjestu koje vodi u interkontinentalno doigravanje za odlazak u Rusiju.

U Montevideu će Gaučosi igrati protiv Urugvaja, koji se nalazi na trećem mjestu s bodom više od Argentine, a sve oči dakako će biti usmjerene na jednog od najboljih nogometaša u povijesti, Lionela Messija.

Nije ni čudo kako su svi željeli vidjeti upravo tog omalenog Argentinca po dolasku reprezentacije u Montevideo, a unatoč brojnim zaštitarima i ogradi, to nije spriječilo jednog dječaka da se probije i potrči do Messija. Ipak, u jednom trenutku redari su ga odvukli od Messija, no čim je vidio kako je dječak počeo plakati, Messi je zastao i naredio jednome od svojih redara da puste dijete do njega.

Kapetan argentinske reprezentacije zagrlio je dječaka, nakratko popričao s njime i fotografirao se kako bi ga utješio, a dječak je nakon događaja u suzama uspio dati i intervju. Utakmica između Urugvaja i Argentine na rasporedu je večeras u 01 sat iza ponoći.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.