[Video] Modrić proglašen najboljim igračem Svjetskog klupskog prvenstva!

[Video] Modrić proglašen najboljim igračem Svjetskog klupskog prvenstva!

U finalu kapetan Vatrenih je odigrao još jednu maestralnu utakmicu i ponovno je gađao okvir gola.

Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i član Real Madrida, proglašen je najboljim igračem na Svjetskom klupskom prvenstvu. Real Madrid je osvojio natjecanje pobjedom 1:0 u finalu protiv Gremija. Domaćin ovogodišnjeg natjecanja bili su Ujedinjeni Arapski Emirati.

Modrić je osim u finalu bio proglašen najboljim igračem i u polufinalu kada je u pobjedi Reala nad Al-Jazirom (2:1) sudjelovao s asistencijom za prvi gol, a pogodio je i okvir gola. Osim asistencije, kapetan Vatrenih se istaknuo s diktiranjem igre i povezivao je sve konce u Realovoj igri, što je bio slučaj i u finalu.

U finalu kapetan Vatrenih je odigrao još jednu maestralnu utakmicu i ponovno je gađao okvir gola. Koliko znači ovo priznanje govori činjenica što se iza Modrića na drugom mjestu našao Cristiano Ronaldo, strijelac prvog pogotka u polufinalu i jedinog pogotka u finalu.

Prošle godine je bila obrnuta situacija. Ronaldo je bio proglašen za najboljeg igrača natjecanja, dok je Luka završio na drugom mjestu.

Španjolska Marca pohvalila je Modrića – “Kada Modrića ide, Real leti”. Španjolski list je nastavio s pohvalama – “Nikada mu neće dati Zlatnu loptu, ali moraju odati priznanje njegovom nogometu. Ne mora dobiti Zlatnu loptu, dovoljno je da se u njegovu čast dijeli nagrada Don Luka Modrić”.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.