[VIDEO] NBA: BOGDANOVIĆ IZVRSTAN, WIZARDSI IZJEDNAČILI NA 2-2

[VIDEO] NBA: BOGDANOVIĆ IZVRSTAN, WIZARDSI IZJEDNAČILI NA 2-2

Washington Wizardsi obranili su domaći teren i izjednačili na 2-2 u polufinalnoj seriji Istočne konferencija. Boston Celticsi izvrsno su otvorili utakmicu i stvorili dvoznamenkastu prednost u prvom poluvremenu. Presudnom se pokazala treća četvrtina kad su Čarobnjaci napravili seriju od 26-0 i kontrolirano priveli utakmicu kraju. U 121-102 pobjedi najbolji su bili Wall i Beal kombinirano ubacivši 56 poena, a jedan od boljih igrača bio je i naš Bogdanović. U redovima poraženih pak, najbolji je bio Thomas s 19 poena.

”Bio je to sve plod naše izvrsne defenzivne igre,” izjavio je Beal referirajući se na seriju od 26-0 kojom su uzeli konce igre u svoje ruke. Još jedan dokaz izvrsne obrane domaćina je i samo 44% ulaznosti šuta iz igre ekipe iz Bostona. Na kraju krajeva – izvrsna tranzicija, snaga u reketu i veća kompaktnost odredili su pobjednika.

Još jedna izvrsna predstava Bogdanovića

Bojan Bogdanović dobio je i drugu utakmicu zaredom značajniju minutažu i definitivno pokazao da je zaslužuje. Za 22 minute na parketu ubacio je 13 poena (šut za dva 4/5, šut za tri 1/2; slobodna bacanja 2/2). Odličnom šutu pridodao je i tri skoka od čega jedan napadački.

”Mislim da Scott Brooks mora shvatiti da igraču, koji je jednom zabio 44 poena na utakmici, mora početi davati puno više od 10 minuta u utakmicama playoffa,” izjavio je jedan navijač nakon druge utakmice ove serije i izgleda da ga je trener Wizardsa saslušao.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.