[VIDEO] Nestao u deset sekundi zaradivši bizaran crveni karton!

[VIDEO] Nestao u deset sekundi zaradivši bizaran crveni karton!

Nestor Alegre ipak nije zaradio najbrži crveni karton u povijesti nogometne igre.

Nestor Alegre ime je argentinskog nogometaša za kojeg nikada niste čuli. Međutim, veznjak argentinskog niželigaša Deportivo Madagrija dobio je jedan od najbržih crvenih kartona u povijesti.

U susretu protiv Tiro Federala dobio je crveni karton za svega 10 sekundi.

Alegre je za deset sekundi stigao tek ući na teren, okrenuti se i vratiti u svlačionicu. I pritom zaraditi dva žuta kartona.

Prvi žuti karton je dobio jer je prilikom zamjene igrača ušao u teren bez dozvole suca. Nakon što se počeo žaliti zbog takve odluke sudac mu je pokazao i drugi žuti, te isključujući crveni karton. U samo 10 sekundi je isključen, a da nije ni taknuo loptu.

“Igrač je prvi karton dobio jer je ušao u igru bez dozvole, a drugi jer mi je uputio niz uvreda. Žao mi je, ali takva su pravila,” kazao je sudac Victor Cordero.

Alegrea može utješiti kako ipak nije zaradio najbrži crveni karton u povijesti. Rekord i dalje drži Lee Todd koji je u dresu Stalybridge Celtica dobio crveni karton nakon svega tri sekunde jer je na samom početku utakmice opsovao suca.

Brži od Alegrea bili su i David Pratt koji je ‘pocrvenio’ za tri sekunde, te Giuseppe Lorenzo koji je dobio crveni karton nakon devet sekundi.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.