[VIDEO] Neymar: “Bojao sam se da nikad više neću hodati, ta bol je nezaboravna“

[VIDEO] Neymar: “Bojao sam se da nikad više neću hodati, ta bol je nezaboravna“

Brazilac se prisjetio kobnog starta Zunige.

“Uh, kad se samo prisjetim te boli. Glava mi je bila na travnjaku, Marcelo je vikao liječnicima da požure, a ja sam blesavo odgovarao da nema potrebe za doktorima, jer sam htio nastaviti i zabiti golove“, izjavio je Brazilac Neymar Junior prisjećajući se prekršaja Kolumbijca Zunige u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva 2014. godine, koji mu je mogao okončati karijeru.

Upravo zbog tog prekršaja Neymar je propustio polufinale i susret za treće mjesto na Mundijalu, a prisjetio se još nekih trenutaka:

“Nisam se mogao okrenuti, podići noge, nisam osjećao ništa, a plakao sam. Morao sam u bolnicu već na stadionu i tamo su liječnici zaista dali sve od sebe. No, nikada neću zaboraviti tu bol kad sam morao ispružiti nogu. Tek u tom trenutku sam shvatio da nema šanse da nastavim utakmicu. Bojao sam se da nikad više neću ni hodati, a kamoli igrati nogomet“.

Za kraj, napadač Paris Saint-Germaina otkrio je i najljepše sjećanje koje ima na Svjetska prvenstva:

“To je definitivno bilo 2002. godine kad je Brazil osvojio naslov. Gledao sam cijeli turnir i svega se sjećam, a posebno Ronalda. Imao je sjajnu frizuru, a nosio sam ju i ja, ma svi smo tada imali frizuru kao on“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.