[VIDEO] Pogledajte kako se novo pojačanje Hajduka poigralo s legendarnim Rooneyem

[VIDEO] Pogledajte kako se novo pojačanje Hajduka poigralo s legendarnim Rooneyem

Foto: Everton/Twitter

Hajduk je jučer na Goodison Parku poražen rezultatom 2:0, no dan nakon utakmice glavna vijest nisu golovi i potezi Evertonovih igrača, već se društvenim mrežama širi video Hajdukovog igrača koji se u 25. minuti poigrao s legendarnim Wayneom Rooneyem.

Naime, pri rezultatu 0:0 je Brazilac Gustavo Carbonieri, novo pojačanje Hajduka pristiglo iz Rio Preta, poslao Rooneya fintom u reklamne panoe sa strane stadiona. Navedeni potez je posebno oduševio dežurne kritičare koji su pohrlili na društvene mreže kako bi posvjedočili novom neuspjehu jednog od najboljih igrača Engleske svih vremena.

Rooneya će sigurno tješiti glatka pobjeda njegovog kluba i činjenica kako dobiva punu minutažu nakon što je proteklih sezona dobivao minutažu na kapaljku u redovima Manchester Uniteda. S druge strane, Gustavo Carbonieri je vjerojatno na Goodisonu izveo potez karijere koji mu je priskrbio puno pažnje na Otoku.

Također iz Evertona su brzo odlučili ispraviti štetu, pa su brže bolje na svojim društvenim mrežama krenuli s pohvalama Jordanu Pickfordu, engleskom vrataru kojeg su ove sezone platili 29 milijuna eura Sunderlandu. Pickford je pokazao djelić svog talenta, te je u drugom poluvremenu poslao dugu, točnu loptu prema svome igraču, čime je stekao jako puno novih obožavatelja među navijačima Evertona, koji ga već uspoređuju s legendarnim Schmeichelom.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.