[VIDEO] Pogledajte rukometni gol godine!

[VIDEO] Pogledajte rukometni gol godine!

Rukometaši PSG-a razbili su u Poljskoj bivšeg prvaka Europe Kielce s velikih 34-28, no autor najljepšeg poteza utakmice, a možda i sezone je rukometaš Kielcea Dean Bombač.

Poljsko Kielce i ‘more’ navijača u žutom nisu imali previše razloga za veselje u subotu poslijepodne. Moćni PSG razbio ih je na njihovom terenu, poigrao se s njima, a već u prvom poluvremenu zabili su i 22 gola. Do kraja utakmice Poljaci su to ipak malo ublažili, no na uzvrat u Pariz putuju bez nade jer su izgubili s čak 6 golova razlike (34-28).

Ivić i Szmal nisu imali previše šanse protiv PSG-ovih rukometaša, no autor najljepšeg poteza utakmice apsolutno je Dean Bombač. Slovenac u dresu poljskog prvaka na samom je početku utakmice zabio gol kakav se rijetko viđa na rukometnim parketima. Pogotovo ako na golu stoji legendarni Thierry Omeyer.

Na samom početku, u devetoj minuti utakmice, igrači Kielcea krenuli su u napad, vanjski igrači napravili su duplo križanje, obrana PSG-a bila je odvučena na desnu stranu, a onda lopta stiže u ruke Bombača. Slovenac fintira, kreće u skok šut, ali ga zatvara obrana PSG-a. Kada se već činilo da je akcija propala, Bombač je napravio potez koji je sve oduševio.

www.24sata.hr/sport

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.