[VIDEO] Primera: Messi odbio rukovanje sa sucem, Busquets: “Ovakvo što se sudi samo protiv nas“!

[VIDEO] Primera: Messi odbio rukovanje sa sucem, Busquets: “Ovakvo što se sudi samo protiv nas“!

Katalonci se ne mogu pomiriti s očitom sudačkom pogreškom.

Barcelona je sinoć ispustila prve bodove u novoj sezoni španjolske Primere nakon što je remizirala na Camp Nou sa Gironom 2:2 u katalonskom derbiju, no za to nije kriva sama.

Naime, bio je to težak propust sudačke komisije na čelo s Jesus Gil Manzanom, koji su i nakon pregleda videotehnologije odlučili pokazati izravni crveni karton stoperu Blaugrane Clementu Lengletu, iako je Francuz tek u žaru borbe laktom udario po protivničkom napadaču.

Da stvar bude bolje, igrač Girone čak se i ispričao Lengletu nakon sudaranja te nije tražio niti žuti karton pa je i sam ostao iznenađen odlukom.

Ni Sergio Busquets ne shvaća po kojem kriteriju je Lengletov start bio uopće i za žuti karton pa je nakon susreta izjavio:

“Bilo bi dobro da se VAR koristi za obje strane, a ne samo protiv nas. Ovakvo što se sudi samo protiv nas i da je bila obrnuta situacija sumnjam da bi se uopće išlo razmatrati takav start. Akcija kod Lengletovog crvenog kartona bila je prirodna, a i sam igrač Girone se čak ispričao Lengletu. Ne razumijem kako se VAR ne koristi uvijek na pravi način“.

Argentinski čarobnjak Lionel Messi također nije mislio da je crveni karton bio opravdan, no to nije pokazao riječima, nego djelima. Naime, nakon utakmice odbio se rukovati sa sucem i time mu jasno dao do znanja kako nije utakmicu sudio na pošten način.

Bravo, Leo!


Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.