[Video] Stipe Miočić dobio izazivača koji je brutalno nokautirao Overeema!

[Video] Stipe Miočić dobio izazivača koji je brutalno nokautirao Overeema!

Ngannou spada u jedne od najopasnijih boraca teške kategorije, a pobjedom protiv velikana poput Overeema potvrdio je svoju moć.

Aktualni prvak Stipe Miočić dobio je novog izazivača. Naime, nakon što je Francis Ngannou samljeo Alistaira Overeema u teškoj kategoriji na UFC 218, Kamerunac je izazvao Miočića.

Ngannou spada u jedne od najopasnijih boraca teške kategorije, a pobjedom protiv velikana poput Overeema potvrdio je svoju moć. Nakon meča, rođeni Kamerunac je izazvao Miočića koji čeka treću obranu titule. Hrvatskom borcu rođenom u SAD-u neće nedostajati motivacije jer bi u slučaju pobjede u sljedećem meču za obranu titule, bilo to protiv Ngannoua ili nekog drugog borca, postigao nešto što još nikad nikome nije pošlo za rukom. Naime, Miočić bi u slučaju obrane postao prvi borac koji je četiri puta bio prvak.

Meč Ngannoua i Overeema nije dugo potrajao. U borbu je agresivnije ušao Nizozemac koji je odmah na početku pokušao srušiti Kamerunca, ali bezuspješno. Nakon novog napada Overeema, Ngannou je izbjegao udarac te potom fantastičnim lijevim krošeom nokautirao Overeema za veliku pobjedu.

“Osjećam se sjajno. Sada želim Stipu! Spreman sam za to, spremniji nego ikada”, poručio je nakon borbe Ngannou.

“Osjećam se odlično zbog pobjede. Dok sam se pripremao, razmišljao sam o tome kako ću završiti ovu borbu i dobiti meč za titulu”, nastavio je Kamerunac u slavljeničkom tonu.

“Overeem je bio izazivač, bio je prvak u raznim organizacijama. Sretan sam što je prihvatio borbu sa mnom, to mi je kao rani božični dar”.

Na pitanje o mogućoj borbi s našim Miočićem rekao je: “Borba sa Stipom završit će kao i ova, brzim nokautom. Nisam borac za tri runde, želim to brzo završiti i otići kući”.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.