[Video] Stipe Miočić: “Naravno da me svi žele pobijediti jer sam prvak”

[Video] Stipe Miočić: “Naravno da me svi žele pobijediti jer sam prvak”

Stipe će se 20. siječnja 2018. godine boriti protiv Kamerunca Francisa Ngannoua u meču za obranu titule.

Stipe Miočić, 35-godišnji UFC borac hrvatskih korijena, gostovao je u podcastu Joea Rogana, poznatog komičara i komentatora na MMA borbama. Stipe i Joe dotaknuli su se mnogih tema tokom dva sata razgovora, a jedna od tema bila je samopromocija na koju UFC tjera svoje borce.

“Joj, meni se to ne da. Ne mogu razmišljati o tome što ću danas napisati na Twitter ili o tome kako da uvrijedim nekog borca, kojeg zapravo uopće ne poznajem. Mrzim to, ja jednostavno nisam takav tip”, rekao je Miočić.

Takozvani “trash talk” je iznimno popularan među borcima radi međusobnog provociranja i pokušaja izbacivanja iz takta. Voditelj je upitao Miočića smeta li mu trash talk od strane drugih boraca.

“Naravno da me svi žele pobijediti jer sam prvak. Na to sam navikao, to je dio ovog posla. Ali, zaista se ne zamaram time što pričaju o meni. Dovoljno trash talka imam svaki dan u svojoj vatrogasnoj postrojbi. Šest, sedam tipova te cijeli dan zafrkava, nije to lako, ha, ha. Važnije od komentara drugih boraca mi je, recimo, popraviti kuhinju kod kuće ili pokositi dvorište”, izjavio je Stipe.

Hrvat će se 20. siječnja 2018. godine boriti protiv Kamerunca Francisa Ngannoua u meču za obranu titule. ‘Predator’ u svojoj profesionačnoj karijeri ima skor 12-1 i jedan je od najopasnijih boraca današnjice i predstavlja veliku prijetnju našem borcu u obrani titule. U posljednjem meču Ngannou je brutalno nokautirao Alistaira Overeema već u prvoj rundi.

“Sjajan je borac, jako neugodan. Overeem je bio malo neporezan, kao da ga je neozbiljno shvatio i naletio ja udarac. Svi govore da Ngannou jako udara. Ej, ovo je teška kategorija, svi jako udaraju. No, kod njega je problem što je pomalo divlji borac i koristi udarce koje je vrlo teško predvidjeti. Ipak, odlično se osjećam i siguran sam da će sve biti u redu”, zaključio je Stipe.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.