[VIDEO] TRENING NA OTVORENOME

[VIDEO] TRENING NA OTVORENOME

U zadnje vrijeme naslušala sam se stvarno svakakvih izgovora. Svi bi silno htjeli vježbati, ali eto baš i nemaju novaca da si uplate teretanu ili osobnog trenera, a nemaju ni vremena da idu na grupne treninge. Ne može se ona obvezati da svaku srijedu u 7 ide na zumbu jer tko zna što joj može iskrsnuti baš u to vrijeme. Dobar izgovor stvarno zlata vrijedi.

Što ako vam kažem da dobar trening možeš odraditi za maksimalno pola sata bez ikakve opreme i bez kune potrošene? Znam da ću ovime razočarati sve one koji kao glavno opravdanje koriste nedostatak novaca i vremena, ali istina je. Trening na otvorenom. I pritom ne mislim na trčanje. Kao osoba kojoj trčanje dosadi nakon pet minuta, morala sam naći zabavniju alternativu.

Sve što vam za ovaj trening treba je: dobra volja, jedna klupa (ili bilo kakvo uzvišenje), par stepenica i vi sami. Jednostavno je, brzo, efikasno i jedini uteg koji ćete koristiti je vlastito tijelo.
Svaku vježbu izvodite 30 sek s 10 sek odmora između svake vježbe. Krug ponovite 3-5 puta.
Trening možete prilagoditi s obzirom na to jeste li početnik ili vježbate već duže vrijeme te koliko vremena imate tako da promijenite trajanje intervala aktivnosti i odmora.

Što čekate? Riješite se izgovora i iskoristite ove zadnje sunčane dane!

#doandbeyourbest

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.