[VIDEO] Tuga u Torinu: Mandžukić propušta finale Lige prvaka?

[VIDEO] Tuga u Torinu: Mandžukić propušta finale Lige prvaka?

Juventus je jučer na domaćem terenu u Torinu potvrdio prolazak u finale Lige prvaka, a jedan od junaka Stare dame je bio hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić koji je bio i strijelac prvog pogotka Juventusa. Međutim, talijanski mediji su se raspisali o jednom incidentu za vrijeme utakmice u kojeg je bio uključen Mandžukić, a koji je prvotno promaknuo svima.

Naime, Mandžukić je u paru sa suigračem Alex Sandrom lovio jednu loptu, na koju je išao i Monacov Fabinho. Alex Sandro je prvi došao do lopte, a Mandžukić je laktom udario Monacovog Brazilca što se može protumačiti kao pokušaj namjernog ozlijeđivanja igrača.

Navedenu akciju Hrvata je vrlo vjerojatno izazvalo ponašanje poljskog internacionalca Kamila Glika koji je vrlo grubo ulazio u duele s Juventusovima igračima, a u drugom poluvremenu je i namjerno nagazio Gonzala Higuaina dok je Argentinac bio na podu. Gliku sigurno prijeti kazna od UEFA-e iako za taj incident od suca Kuijpersa nije dobio opomenu.

Isto se može primjetiti za hrvatskog reprezentativca koji bi tako mogao propustiti najveću utakmicu sezone za Juventus, a navedeno znači jako loše vijesti za trenera Allegrija koji je jučer već u 10. minuti ostao bez usluga Samija Khedire. Nesumnjivo će navijači Juventusa i simpatizeri borbenog Hrvata strepiti do odluke UEFA-e, ali Mandžukiću svakako opasno ‘visi’ finale Lige prvaka koje se igra u Cardiffu.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.