[Video] Vešović nakon poraza Rijeke: “Primili smo dva vrlo naivna gola”

[Video] Vešović nakon poraza Rijeke: “Primili smo dva vrlo naivna gola”

Rijeka je u posljednjih sedam ligaških utakmica upisala jednu pobjedu, jedan neriješeni ishod i čak pet poraza.

U subotu je Hajduk prvi put nakon pet i pol godina pobijedio Rijeku kada je u sklopu 18. kola HT Prve lige momčad Željka Kopića s 2:1 odnijela pobjedu s Rujevice.

Rijeka je u posljednjih sedam ligaških utakmica upisala jednu pobjedu, jedan neriješeni ishod i čak pet poraza.

Tragičar utakmice bio je Mario Gavranović koji je propustio realizirati najstrožu kaznu u 69. minuti, pri vodstvu Hajduka 2:1.

“Čim ga je vratar obranio, znači da udarac nije bio dovoljno dobar”, rekao je nakon utakmice Gavranović.

“Stvorili smo puno prilika, ali nismo ih iskoristili. Niti jednog trenutka nisam imao osjećaj da ovu utakmicu možemo izgubiti, ali to je nogomet. Jako smo tužni. Mislim da je vrijeme da svatko od nas izvuče tih pet ili deset posto koji nam stalno nedostaju”, dodao je za kraj.

“Prvi gol smo primili nakon naše pogreške, a drugi nakon prvog pravog udarca na gol. Mi nismo iskoristili svoje prilike, uvijek nam nedostaje malo. Kad nemate ni sreće, kao mi danas, rezultat je takav kakav je”, rekao je kapetan Rijeke Mate Maleš.

“Mislim da je poraz nezaslužen”, rekao je nakon utakmice Jakov Puljić.

“Kontrolirali smo utakmicu i bili smo bolji. Hajduk je dao dva gola, mi nismo iskoristili jedanaesterac. Vjetar je otežavao igru, ali moramo ići dalje i vratiti se pobjedom”, dodao je Puljić.

Utakmicu je prokomentirao i ozljeđeni Crnogorac Marko Vešović: “Primili smo dva vrlo naivna gola. Događaju nam se neke nelogične stvari, nedostatak sreće. Mi dajemo sve od sebe. Hajduk osim ta dva gola nije imao ozbiljan udarac. U drugom poluvremenu su se povukli, nisu prešli centar, ali što nam to sad vrijedi. Trebali smo iskoristiti prilike u prvom poluvremenu, da smo zabili, drugačije bi se stvari razvijale. Da smo iskoristili jedanaesterac, sve bi bilo drugačije. Ovako smo razočarani i ništa nam ne ostaje za utjehu.”

Rezultati by SofaScore

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.