[VIDEO]NBA All Star: Tatum s pol terena za pobjedu u skill challengu

[VIDEO]NBA All Star: Tatum s pol terena za pobjedu u skill challengu

Diallo je zakucao preko Shaquillea O'Neala.

Sinoć je natjecanjem u tricama, zakucavanju i skill challengu održana uvertira uoči glavne manifestacije All Star vikenda u Charlotti.

U natjecanju u zakucavanju sudjelovala su četiri košarkaša, Dennis Smith jr (Knicks), John Collins (Atlanta), Miles Bridges (Charlotte) i Hamidou Diallo (Oklahoma). Diallo i Smith jr uvjerljivo su se plasirali u finale, a iako je Smith u drugom pokušaju zaradio 50 bodova, nije mu bilo dosta jer je u prvom zaradio samo 35, pa je Diallo slavio sa 43+45 bodova. Jedno od zakucavanja koje mu je donijelo pobjedu bilo je preskakanje Shaquillea O’Neala.

Od osam natjecatelja u tricama, u finale su se plasirali Steph Curry (Warriors) 27 bodova, Buddy Hield (Kings) 26 i Joe Harris (Brooklyn) sa 25 bodova. U finalnoj seriji, Hield je potpuno podbacio i skupio tek 19 bodova, Curry je bio nešto slabiji nego u kvalifikacijama sa 24 boda, a iznenadio je Harris postigavši 26 što mu je donijelo konačnu pobjedu.

Na natjecanju u skill challengeu u prvom kolu je Jokić dobio Vučevića, a Tatum Conleya među “visokima”, a kod “niskih” je Young dobio Foxa te Dončić Kuzmu. U polufinalu je Tatum bio bolji od Jokića, a Young je slavio protiv Dončića. Finalni dvoboj pripao je Jasonu Tatumu koji je zaostajao, ali pokušao je šutem s centra što mu se isplatilo jer je pogodio od table.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.