[VIDEO]Perišić napao suigrača zbog proslave pogotka

[VIDEO]Perišić napao suigrača zbog proslave pogotka

Perišić je iz kaznenog udarca zabio treći gol Intera.

‘Pazza Inter, amala’… Ludi Inter, voli ga. Jedini klub na svijetu koji se u vlastitoj himni hvali koliko je lud jučer je još jednom potvrdio takvu narav. Nerazzurri su u Firenzi ‘pokradeni’ u 100. (stotoj) minuti utakmice iz nepostojećeg, a dosuđenog penala za Fiorentinu pa su u utakmici u kojoj su vodili 3:1 na kraju osvojili samo bod.

Drugi gol za Inter, predivan gol, zabio je sjajni fantazista Matteo Politano. Zabio pa odlučio proslaviti kao što to inače čini bivši kapetan Mauro Icardi. A to se nikako nije svidjelo našem Ivanu Perišiću (glasine tvrde da je Perišić u svlačionici žestoko ‘oprao’ Icardija prije desetak dana) koji je mladom suigraču to jasno i pokazao.

Perišić je Politana udario po ruci na što je strijelac reagirao odguravanjem našeg reprezentativca i na trenutak je izgledalo da će se dogoditi svađa, ali vrlo brzo su se smirili i pomirili. Na kraju su oba zabili po gol no i iz te je epizode jasno da je naš igrač lider dijela svlačionice kojem javne eskapade Icardijeve supruge Wande Nare opasno idu na živce dok Politano s Icardijem u životu i nema nekih velikih problema.

Otkad mu je oduzeta kapetanska vrpca Icardi ne igra jer navodno ima prolema s koljenom, a situaciju Politano-Perišić navečer je, naravno, komentirala gospođa Nara/Icardi:

“Ovakvo ponašanje Perišića je sramota i nepravda prema Icardiju. Politano mu je očigledno htio pružiti podršku, a onda je Perišić došao i sve to pokvario. Icardi se tretira kao čudovište, a to je krajnje bezobrazno” – rekla je ljuta Wanda i još jednom bocnula hrvatskog reprezentativca.

“U nogometnom svijetu postoji puno nepravde. Kao jedanaesterac za Fiorentinu u 101. minuti, pa tako i ponašanje Perišića nakon Politanove proslave pogotka. Gledali smo Perišićev jedanaesterac kod kuće s kauča, ali njegova reakcija nakon zabijanja gola nije nas uvjerila da je njegovo srce u Interu” – rekla je.

www.24sata.hr

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.