Vladimir Canjuga objavio širi spisak rukometašica za Europsko prvenstvo

Vladimir Canjuga objavio širi spisak rukometašica za Europsko prvenstvo

Na širem popisu nalazi se 28 imena od kojih će na koncu odabrati one najbolje za nastup na samoj europskoj smotri koja će se od 7. do 21. prosinca održati u Hrvatskoj i Mađarskoj

Vladimir Canjuga, izbornik ženske rukometne reprezentacije, objavio je širi popis za nadolazeće Europsko prvenstvo koje će se od 7. do 21. prosinca održati u Hrvatskoj i Mađarskoj.

Na širem popisu nalazi se 28 imena od kojih će na koncu odabrati one najbolje za nastup na samoj europskoj smotri koju će Hrvatice otvoriti natjecanje u skupini C u Varaždinu gdje će zaigrati protiv Švedske, Njemačke i Nizozemske.

Na popisu su se tako našle četiri vratarke, točnije, Jelena Grubišić iz Györija, Marta Žderić iz Budućnosti, Ivana Jelčić iz Lokomotive te Ivana Kapitanović iz Podravke Vegete. Na popisu lijevih krila našle su se Maja Zebić iz Vardara, Lokomotivine Tea Grubišić i Kristina Smiljanić te Podravkina Ekaterina Nemaškalo, dok su poziciju desnih krila popunile Josipa Jerčinović iz Zameta, Aneta Benko iz Lokomotive, Ana Nikšić iz Podravke te Anita Gaće iz Dinamo Sinare.

Na poziciji kružne napadačice na širi popis stavljene su Katarina Ježić iz Lokomotive, Vesna Milanović-Litre iz Györija te Podravkine Andrea Čović i Dragica Džono. Na popisu su još i četiri lijeve vanjske igračice, točnije, Andrea Penezić iz Vardara, Lana Franković iz Sesveta, Dina Havić iz Lokomotive te Ćamila Mičijević iz Zameta. Izbornik Canjuga na širi je popis igračica vanjske linije još stavio i Mirandu Tatari i Kristinu Elez iz Podravke, Sonju Bašić, Lidiju Horvat, Ivanu Lovrić i Maju Kožnjak iz Lokomotive, Žanu Marić iz Bietigheima te Ana Mariju Gugić iz Zameta.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.