Vlasnik Sixersa prekinuo “The process” i bez znanja igrača i trenera dogovorio trade

Vlasnik Sixersa prekinuo “The process” i bez znanja igrača i trenera dogovorio trade

Phila je riskirala i dovođenjem Butlera The Procces je završen.

Senzacionalna vijest iz SAD-a dočekala je ljubitelje košarke u Hrvatskoj. Dario Šarić kao dio paketa razmjene poslan je u Minnesotu, zajedno sa Robertom Covingtonom, a u smjeru Philadelphije će superstar Jimmy Butler te Jason Patton.

Phila je godinama u takozvanom “tank modu” kada su gubili utakmice kako bi izborili što bolje pickove na draftu. Prošle sezone ušli su u završni dio procesa stvaranja momčadi i dohvatili su doigravanje, a jučer je vlasnik kluba bez znanja trenera i generalnog menadžera prekinuo proces.

Portal Šibenik.in prenio je izjavu Darija Šarića koju je obznanio njegov savjetnik za komunikacije s medijima Marko Bursač.

“Nisam znao ništa o mojem prelasku u drugi klub, a o tome nije ništa znao ni moj trener Brett Brown ni generalni menadžer Sixersa. Jednostavno, tako su se dogovorili vlasnici klubova i moje je da se nametnem igrama u novoj sredini. Tako to ide u NBA. Vjerujem da ću u tome brzo uspjeti. Kako sam čuo, očekuje me u startu dobar status u Wolvesima” – riječi su novog igrača Minnesote.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.