Vujović dobrim igrama vraća publiku na tribine

Vujović dobrim igrama vraća publiku na tribine

Trener Zagrebaša zna kako vratiti navijače na tribine...

Strateg PPD Zagreba Veselin Vujović muku muči sa slaganjem najboljeg sastava poslije sijaseta ozljeda, suspenzija i peripetija u posljednje vrijeme, a raspored je ‘pretrpan’ i prostora za oporavak i odmor naprosto nema.

Poraz od Flensburga stoga je morao biti vrlo brzo arhiviran, jer već u četvrtak u elitnom klupskom natjecanju plinari u zagrebačkoj Areni dočekuju Bešiktaš. Turski predstavnik u osam susreta ostvario je tek jedan trijumf, no zbilo se to upravo protiv Zagrebaša u Istanbulu.

“Bešiktaš je utakmica koju jednostavno moramo pobijediti – naš ‘biti ili ne biti’. Nažalost, na sve prijašnje ozljede sada se nadovezala i ona Tina Kontreca pa postoji mogućnost da mi na raspolaganju ostane tek jedan kružni napadač, Sabljić. Čini se kako je Kontrecova ozljeda protiv Flensburga prilično ozbiljna”, jada se Vujović.

Radni dan i neatraktivan suparnik mogli bi rezultirali i mnogo manjom posjetom Areni u situaciji kad je Zagrebašima podrška s tribina prijeko potrebna. “Kako igramo slabo, tako je slaba i posjeta utakmicama. Dakle, nema nam druge nego početi igrati dobro pa će se i gledatelji u puno većem broju vratiti u dvoranu”, poziva.

“U prvoj nam je utakmici najviše problema zadavao Pribak, a pripremili smo i posebnu taktiku za Turčina Dönea, koji nam je zabijao previše laganih pogodaka. Zanimljivo je kako se radi o momčadi koju nitko nije rezultatski pregazio, a na kraju krajeva i naši su veliki dužnici. Moramo im uzvratiti istom mjerom, jer s pobjedom i osam bodova mnogo bismo lakše i mirnije putovali na noge Wisli”, zaključio je Vujović.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.